Ενίσχυσης της τριχοφυΐας Χτένα συσκευή Laser χαμηλής έντασης (LLLT) και θεραπεία τόνωσης με LED-RF-VIBRATION

Out Of Stock Ενίσχυσης της τριχοφυΐας Χτένα συσκευή Laser χαμηλής έντασης (LLLT) και θεραπεία τόνωσης με LED-RF-VIBRATION

Χτένα συσκευή ενίσχυσης της τριχοφυΐας.


Συνδυάζει τεχνολογία RF+EMS+LASER+VIBRATION

Σταματήστε την απώλεια μαλλιών και αποκτήστε πυκνότερα, δυνατότερα και υγιέστερα μαλλιά με την Laser hair Therapy. Αν πάσχετε από τριχόπτωση, χρειάζεστε μία ασφαλή, οικονομική και εύκολη στην χρήση λύση που δίνει πραγματικά αποτελέσματα.
Η βούρτσα μαλλιών με laser Hair - είναι μια ελαφριά φορητή συσκευή που μπορεί βοηθήσει στην προσπάθεια αναζωογόνησης των μαλλιών. Χρησιμοποιεί τεχνολογία laser χαμηλής έντασης (LLLT) και θεραπεία τόνωσης με LED (LEDT) που παρέχει την αναγκαία ενέργεια που απαιτείται για υγιή μαλλιά.


                           

Η χρήση του είναι ασφαλής και χρησιμοποιείται στο σπίτι.
8 LED βοηθούν να διεισδύσει στο τριχωτό της κεφαλής η ενέργεια ώστε να τονώσει και να κάνει μασάζ.
Με τη λειτουργία δόνησης και EMS –RF, ενισχύεται η κυκλοφορία και αυξάνεται η ροή του αίματος στην περιοχή του κεφαλιού. Η συσκευή είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες.
Προτείνεται να χρησιμοποιείται η χτένα τρεις φορές την εβδομάδα, 10-15 λεπτά ανά χρήση. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν δει αποτελέσματα σε 8-16 εβδομάδες, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε 6 μήνες.


Ανακαλύψτε τα μοναδικά προϊόντα, κοσμημάτων και ειδών ομορφιάς (δέρμα-σκίν ρόλερ, ice ρολλερ, dr.pen, hydra20, derma stapm) για το πρόσωπο και το σώμα στο κατάστημα μας aladdin-bazar.gr


Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2321023750 και 6939771877.

  • Views: 1135
  • Κατασκευαστής: Aladdin
  • Κωδικός Προϊόντος: laserhair
  • Διαθεσιμότητα: Out Of Stock
  • 95,00€