ΘΕΡΑΠΕΙΑ HiFU : ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ LIFTING

Posted by aladdin 03/05/2020 0 Comment(s)

 

Μέχρι τώρα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν ο μόνος τρόπος να έχουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα. Η νέα τεχνολογία HiFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι η επιλογή ενός λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο και νυστέρι. Επιπλέον, η ενέργεια υπερήχων χρησιμοποιείται στην ιατρική για περισσότερα από 50 χρόνια, γεγονός που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της.
Επιτυγχάνεται  η τέλεια σύσφιξη για προγούλι, λαιμό, πρόσωπο, μάτια, ντεκολτέ και σώμα. Γυναίκες και άντρες μπορούν τώρα ''να σταματήσουν τον χρόνο'' , να "αφαιρέσουν χρόνια" από την εμφάνιση τους και να αποκτήσουν μια λαμπερή νεανικότητα χάρις στην τεχνολογία των εστιασμένων υπερήχων υψηλής ενέργειας.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HiFU ;

 

Η νέα τεχνολογία HiFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι ένα εστιασμένο υπεργχοφράφημα υψηλής έντασης. Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού face lift, εγκεκριμένη από τον FDA. Είναι μία ουσιαστικά μη-επεμβατική ανώδυνη θεραπεία χωρίς νυστέρι που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

 

 

ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ HiFU :

 

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες προσώπου, η θεραπεία HiFU παρακάμπτει την επιφάνεια του δέρματος, και παρέχει στοχευμένη υψηλή ενέργεια ειδικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και τους δομικούς της ιστούς , στο δέρμα , καθώς και στη μεμβράνη ή αλλιώς περιτονία των μυών επιφέρει επαναλειτουργία της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης με εντυπωσιακά αποτελέσμα τα σύσφιξης του δέρματος προσώπου και σώματος ακόμη και από τις πρωτες θεραπείες.

Συγκριτικά με τις άλλες θεραπείες, όπως το λέιζερ, το IPL και τις ραδιοσυχνότητες, οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα από έξω προς τα μέσα, η θεραπεία HiFU δουλεύει από μέσα προς τα έξω, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας την επιδερμίδα.

 

 

Η εστιασμένη ενέργεια των υπερήχων, (HiFU) διαπερνά αναίμακτα την επιφάνεια της επιδερμίδας και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, στο υποδόριο λίπος και στο μυικό ιστό, δημιουργώντας πολλαπλά μικροτραύματα.  Έτσι, η θερμοκρασία των ιστών αυξάνεται αισθητά στους 60-70 C  και προκαλείται εστιασμένη αλλοίωση-μετουσίωση στις πρωτεϊνικές δομές . Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες των κυττάρων , προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου  κι ελαστίνης  οι οποίες τελικά αποδομούνται και πολλαπλασιάζονται εκ νέου. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, αρχίζει και πάλι η παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης, που με την παροδο του χρόνου είχε αποδομηθεί φθίνουσα , οπότε  δέρμα αρχίζει εκ νεόυ να τονώνεται και ανορώνεται χαρίζοντάς σας νεανική και λαμπερή όψη. Το αποτελεσμα αυτό βαίνει συνεχώς να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες με την εφαρμογή της θεραπείας.

 

ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ HiFU

 

Απαιτεί θεραπεία μόνο ανά τρεις με έξι μήνες για σύνολο 2-3 θεραπειών. 
Επιτυγχάνει αμέσως ανύψωση του οβάλ του προσώπου. Το αποτελέσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την πρώτη εφαρμογή. Μόλις φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, συντήρηση μία ή δύο  φορές κάθε έξι μήνες ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.
Δεν απαιτείται ειδική φροντίδα και προφυλάξεις για μετά τη θεραπεία.
Μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές σας.
Η θεραπεία HiFU είναι ανωδυνη Μη επεμβατική, μη χειρουργική και απόλυτα ασφαλής. 
Η θεραπεία HiFU είναι Εγκεκριμένη από τον FDA
Τα αποτελέσματα της θεραπείας επέρχονται με απολύτως φυσικό τρόπο, λόγω της επανεκίνησης της παραγωγής του κολλαγόνου κι της ελαστίνης.
Η περιποίηση και η συντήρηση της ομορφίας σας αποτελεί πλέον καθαρά προσωπική σας υπόθεση.
Κερδίζετε χρόνο και αποφεύγετε τις δαπανηρές επισκέψεις στα σαλόνια ομορφιάς.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ HiFU

 

Η θεραπεία  απευθλυνεται μόνο σε άνδρες και γυναίκες που ανυσηχούν και ενδιαφέρονται για την εμφανισή τους και την υγεία της επιδερμιδας τους

Ηλικία 30-40 ετών :  όταν παρατηρήσουν ότι το δέρμα τους στο πρόσωπο, στο λαιμό ή στο σώμα τους έχει γίνει πιο χαλαρό και επιθυμούν να το βελτιώσουν χωρίς χειρουργείο , χαρίζοντάς του καλύτερη όψη, σφριγηλότητα και ορατή σύσφιξη. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης. 
Ηλικία 40-60 ετών:  είναι επίσης απόλυτα κατάλληλοι για τη θεραπεία HIFU, καθώς οι λειτουργίες του οργανισμού, κατά συνέπεια και του δέρματος (παραγωγή του κολλαγόνου, της ελαστίνης  και του υαλουρονικού οξέος, μέχρι και αυτήν των οιστρογόνων, - ειδικά για τις γυναίκες - που συντελούν στη νεανική συμπεριφορά των κυττάρων), φθίνουν και ατονούν .
Ηλικία 60 ετών και ανω :
Ακόμη είναι κατάλληλο για άτομα ηλικίας άνω των  60 χρόνων, γιατί η ζωή δεν σταματά και μπορούν ακόμη να αρχίσουν την θεραπεία εάν ο βαθμός χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος  δεν είναι εξαιρετικά πολύ μεγάλος. 
Ιδιαίτερα είναι επίσης κατάλληλο για εκείνους που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση λίφτινγκ στο παρελθόν για να παρατείνουν τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ HiFU:

 

Επιβραδύνει τη γήρανση - Περιορίζει την φθορά του χρόνου
Επιφέρει εκπλητικά αποτελεσματα στην Αναδόμηση και Σύσφιξη του δέρματος
Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας
Ανανεώνει και αναζωογονεί το δέρμα στο μέτωπο, τα ματια, το στόμα  και την περιοχή του λαιμού )
Βελτιώνει την  όψη ευαίσθητης περιοχής των ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι , "πόδι της χήνας")
Αποκαθιστά την στιλπνόητα του δέρματος το κάνει λείο και λαμπερό
Μειώνει αισθητά τις βαθιές ρυτίδες , εξαφανίζει τις επιφανειακές
Βελτιώνει αισθητά το διπλοσάγωνο
Ανασηκώνει & σφίγγει τα μάγουλα σας 
Βελτιώνει το περίγραμμα V & τη σφριγηλότητα του προσώπου, 
Βοηθά την σωστή κυκλοφορία του αίματος και συμβάλει στην θεραπεία της ακμής
Συμβάλει καθοριστικά την καλύτερη απορόφηση των καλυντικών και των ουσιών περιποίησης του δερματός σας που χρησιμοποιείτε πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητά τους