ΠΕΠΤΙΔΙΟ ''Αcetyl Hexapertide-8'' : ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ...

Posted by aladdin 29/11/2020 0 Comment(s)

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ ''Αcetyl Hexapertide-8''

 
 
 
 
Το Acetyl Hexapeptide-8, ή κοινώς γνωστό ως Argireline, κάνει ένα καυτό θέμα στον κόσμο των καλλυντικών λόγω του πώς μπορεί να κάνει θαύματα στην πρόληψη των ρυτίδων στο δέρμα. Χρησιμοποιείται κυρίως ως αντιγηραντικός παράγοντας και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του Botox σε άτομα που φοβούνται βελόνες ως μέθοδος εφαρμογής της φόρμουλας.
 
Οι παραδοσιακές ενέσιμες νευροτοξίνες όπως το Botox, το Jeuveau και το Dysport είναι αναμφισβήτητα η πιο αποτελεσματική διαδικασία κατά των ρυτίδων που θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι. Ωστόσο, λόγω των ιατρικών εξελίξεων, οι ειδικοί διατύπωσαν έναν άλλο τύπο συστατικού για να δώσουν στους ανθρώπους μια ποικιλία επιλογών.
Δεδομένου ότι δίνει περισσότερη ευκολία κατά τη χρήση του προϊόντος, περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται και είναι περίεργοι να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τύπο. Μπορεί να γίνει στο σπίτι και συνήθως εφαρμόζεται σε σημεία όπου οι βαθιές πτυχές είναι εμφανώς ορατές όπως γύρω από τα μάτια, μεταξύ των φρυδιών, του μετώπου, των πλευρών του στόματος κ.λπ.
Για καλύτερη κατανόηση αυτού του προϊόντος περιποίησης δέρματος, εδώ είναι μερικά από τα γεγονότα και τα οφέλη που πρέπει να γνωρίζετε όταν το χρησιμοποιείτε.
 
Το ακετυλο εξαπεπτίδιο-8 είναι μία μορφή πεπτιδίων.
 
Τα πεπτίδια είναι αλυσίδες αμινοξέων και είναι πιο ήπια από τις πρωτεΐνες. Φυσικά, μπορεί να βρεθεί στα κύτταρα κάθε ζωντανού οργανισμού. Επιπλέον, το Acetyl Hexapeptide-8 χρησιμοποιείται συνθετικά ως καλλυντικό συστατικό για αντιγηραντικά προϊόντα του δέρματος, το οποίο προάγει πολλά οφέλη για το δέρμα. Η κύρια λειτουργία του συστατικού είναι να αναστέλλει τις μυϊκές συσπάσεις που προκαλούνται από αντιδράσεις του προσώπου όπως συνοφρύωμα, στραβισμός, χαμόγελο κ.λπ., που προκαλούν ρυτίδες στο πρόσωπο.
 
Το Argireline είναι εμπορικό σήμα για το Acetyl Hexapeptide-8
 
Το Acetyl Hexapeptide-8 διατίθεται στην αγορά μέσω της εμπορικής ονομασίας Argireline. Έχει διαμορφωθεί και κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από μια εταιρεία που ονομάζεται Lipotic και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία ανέπτυξε με επιτυχία μια τεχνολογία περιποίησης του δέρματος που μπορεί να μειώσει την κίνηση των μυών, η οποία προκαλεί ρυτίδες μακροπρόθεσμα. Το Argireline είναι το πιο κοντινό σκεύασμα που μιμείται τη χρήση παραδοσιακών ενέσεων Botox.
Αυτό το σκεύασμα βρίσκεται κυρίως σε ενέσεις Botox
 
Το Acetyl Hexapeptide-8 μπορεί να βρεθεί στο Botox. Δημιουργείται κυρίως για να επιτύχει ένα αποτέλεσμα, όπως μπορεί να κάνει και το Botox. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη διαδικασία Botox, το Acetyl Hexapeptide-8 ή το Argireline πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στο δέρμα χωρίς τη χρήση βελόνας. Ορισμένες φορές το αποκαλούν "Botox in a jar" λόγω των παρόμοιων λειτουργιών τους.
 
Αναστέλλει το σχηματισμό ρυτίδων στο πρόσωπο.
 
Όπως έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω, απαγορεύει την επικοινωνία μεταξύ νεύρου προς μυών, οπότε δεν θα κάνει συσπάσεις που θα οδηγήσουν σε ρυτίδες του προσώπου.
 
Διατίθεται στο εμπόριο με τη μορφή ορού και κρέμας.
 
Εκτός από τις ενέσεις botox, η πιο κοινή μορφή ακετυλο εξαπεπτιδίου-8 είναι ορός και κρέμα. Αυτή η σύνθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλες ευεργετικές χημικές ουσίες σε διαφορετικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις βελόνες ως μορφή εφαρμογής προϊόντων περιποίησης δέρματος, το Acetyl Hexapeptide-8, όπως το Argireline, θεωρείται ως μια πιο ευέλικτη και ασφαλέστερη έκδοση των ενέσιμων.
 
Προωθεί άλλα οφέλη για το δέρμα.
 
Ένα άλλο πλεονέκτημα του Acetyl Hexapeptide-8 είναι η διέγερση και η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι για το κολλαγόνο, μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να είναι υγιές, σφριγηλό και να φαίνεται νεότερο.
 
Το Acetyl Hexapeptide-8 βελτιώνει την κατακράτηση υγρασίας του δέρματος που επιτρέπει στο δέρμα να ενυδατωθεί.
 
 
 https://wellbeingmagazine.com