Επιστροφές προιόντων & αλλαγές

Προτεραιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aladdin-bazar.gr είναι η διαμόρφωση σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες του και η πλήρης ικανοποίηση των επιθυμιών τους με τον πλέον αξιόπιστο και άμεσο τρόπο.

Στις περιπτώσεις που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή ή την επιστροφή κάποιου προϊόντος  οφείλει να το επιστρέψει αυτό μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα πραγματοποιείται με την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών με δαπάνη του πελάτη στην διεύθυνση του logistic της Εταιρείας που αναγράφεται παρακάτω

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία να περιγράψει το πρόβλημα λεπτομερώς και να αποστείλει video ή άλλο στοιχείο κατόπιν συνεννόησης με τον τεχνικό της Εταιρείας  προς διερεύνηση του ελαττώματος.

Το κόστος επιστροφής προϊόντος το επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο αγοραστής. Μετά την διαπίστωση οριστικού ελαττώματος η Εταιρεία υποχρεούται να αντικαταστήσει με δαπάνες της το προϊόν σε χρόνο  που θα δηλώσει στον πελάτη εάν τυχόν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα αποθέματα της

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ ( Η επιστροφή πραγματοποιείται πάντα με την ίδια Courier που παρελήφθη το προϊόν)

Επίσης η διαδικασία επιστροφής γίνεται και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας, στην Ενότητα Εξυπηρέτηση Πελατών  μέσα από την κεντρική σελίδα του Λογαριασμού του. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης υποχρεούται να εγγραφεί στην ιστοσελίδα , διαφορετικά να αποστέλλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail στο sales@aladdin-bazar.gr

Ο Πελάτης πρέπει να έχει στην κατοχή του το, παραστατικό - απόδειξη της αγοράς  και το voucher της αποστολής του προϊόντος , τα οποία αποτελούν αποδεικτικά έναρξης της ισχύος της ετήσιας εργοστασιακής εγγύησης που καλύπτει το προϊόν.

 Η διεύθυνση για  τις επιστροφές προϊόντων είναι :

 DELIVERY ADDRESS:

INVEST LINE COURIER LTD, INDOUSTRIAL AREA KV4 - Parcel 12, PETRICH  poste code 2850

BULGARIA   e-mail : invsetline@yahoo.com


Προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή ή η αντικατάσταση των προϊόντων θα πρέπει να μην έχει καταστραφεί η εργοστασιακή συσκευασία τους, δεν θα πρέπει έχουν χρησιμοποιηθεί,  να έχουν με φθορές και σημάδια και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα με τα οποία παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. – Κάρτα Εγγύησης, manual  κλπ) . Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή θεωρείται απαράδεκτη και μη αποδεκτή.

Εφόσον πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το www.aladdin-bazar.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο  επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Προσοχή : Προϊόντα που δεν παραλαμβάνονται από τον Πελάτη ως ΑΖΗΤΗΤΑ γενούν δικαίωμα αποζημίωσης της εταιρείας ενώ όταν επιστρέφονται λόγω λανθασμένων στοιχείων αποστολής ή λανθασμένης περιγραφής του προϊόντος ή αναγραφής λανθασμένου κωδικού τα έξοδα αντικατάστασης βαρύνουν τον πελάτη. Συνιστάται στον πελάτη η ηλεκτρονική διαβίβαση των παραγγελιών του προς αποφυγή επιπλοκών.