(D.I.Y.) ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ RF, EMS, MASSAGE και ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 5 ΧΡΩΜΑΤΩΝ LED

(D.I.Y.)  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ RF, EMS, MASSAGE και ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 5 ΧΡΩΜΑΤΩΝ LED

 ΤOP ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ " 5 σε 1"
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SPA SALON ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Αυτή η εκπληκτική πολυσυσκευή λειτουργεί σε πέντε βασικές έννοιες της υγιούς, μη ενέσιμης και ανώδυνης περιποίησης του δέρματος.

 Αυτές οι έννοιες είναι η  Ραδιοσυχνότητα (RF),η  Ηλεκτρική Διέγερση Μυών - Ηλεκτροπόρωση  (EMS) , η Μεσοπόρωση ή Μεσοθεραπεία, η  Φωτοθεραπεία χρωμάτων (LED) και το Μασαζ Δονήσεων υψηλής συχνότητας (VIBRATΙON BEAUTY).

 


Περιγραφή Τεχνολογιών της συσκευής:

 

Ραδιοσυχνότητα RF:  Ζεσταίνει τους υποδόριους μύες μέσω της τετραπολικής ηλεκτρικής αγωγής, διεγείρει τους ινοβλάστες των κυτάρων που επιφέρουν  αναγέννηση της παραγωγής του κολλαγόνου ενω παράλληλα αποκαθιστά την σωστή  κυκλοφορία του αίματος.

 

EMS Electroporation (Ηλεκτροπόρωση) : Ο παλμός υψηλής ενέργειας που να αυξάνει άμεσα τη διαπερατότητα των μεμβρανών του δέρματος και με τον τόπο αυτό επιτυγχάνεται η αποτελεσματική απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας του δέρματος, κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και βελτιώνει την κίνηση των μυών ηρεμεί αποτελεσματικά το πρόσωπο.Ενδείκνυται για χρήση ύστερα από την εφαρμογή μάσκας προσώπου.

Αυξάνει την ικανότητα απορρόφησης των καλλυντικών συστατικών επί 10 φορές!!!  της συμβατικής θεραπείας σε βάθος δέρματος 1 mm και 27 φορές σε 4 mm. Επιταγχύνει το αποτέλεσμα της λεύκανσης και της αντιγήρανσης.

 

Μεσοπόρωση (Mesoporation μη ενέσιμη έγχυση):

Σε αντίθεση με τη χρήση συμβατικών καλλυντικών, οι κρέμες δρουν μόνο στην επιφάνεια του δέρματος, τα παρασκευάσματα που εγχέονται κάτω από αυτό ενεργοποιούνται σε βαθύτερα επίπεδα. Όσον αφορά την έγχυση χωρίς ένεση, επηρεάζει τις ακουποροίνες, ανοίγοντας έτσι την πρόσβαση βαθιά στο ίδιο το dermis.

 

LED Photon Fototherapy :  6 λειτουργίες φωτός LED, διαφορετικά κύματα φωτός έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στον ιστό του δέρματος.Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ηλεκτρική ισχύ παλμού, λειτουργία δόνησης και λειτουργία φωτονίου LED.

 

VIBRATION Beauty Device  (Massage Δονήσεων υψηλής συχνότητος ) : Θεραπεία για την αποκατασταση της χαλάρωσης του δέρματος, του διπλοσάγωνου  και την αφαίρεση λεπτών γραμμών. Επίσης μασάζ προσώπου υπερήχων υψηλής συχνότητας

 

Εύκολο στη χρήση στο σπίτι και στο ταξίδι, 15 λεπτά / ώρα, 2-3 φορές την εβδομάδα

 

Περιγραφή:

Για πολλά άτομα, αυτή η συσκευή μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για δαπανηρές και επώδυνες ενέσεις που στοχεύουν στην εισδοχή και απορρόφηση καλλυντικών προϊόντων περιποίησης στα βαθύτερα επίπεδα του δέρματος (στο dermis).

 

Η μηχανή αυτή εχει ισχύ λειτουργίας τα 10 Watt γεγονός που συνεπάγεται αυξημένη αποτελεσματικότητα και την κατατάσσει πρωτοπόρο στην κατηγορία της

 

\
ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 5 ΧΡΩΜΑΤΩΝ LED 
Το κόκκινο φως, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Προτείνεται για συνεδρίες αντιγήρανσης, βοηθά στην μείωση ρυτίδων και τα κουρασμένα δέρματα.  Προκαλεί  συρρίκνωση των πόρων, καθιστά το δέρμα σας σφριγηλό, σφιχτό και τρυφερό.

Πράσινο φως:  Αφαιρεί τα σπυράκια,τα εξανθήματα και την ενοχλήτική ακμή

Μπλε φως : καταπολεμά τα σημάδια της ακμής (προπιονοβακτηρίδιο), προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες, έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή..

Κιτρινο φως:  Αποτρέπει το ξηρό δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος,εχει αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση.

Μωβ φως:  Διεγείρει το εκκριτικό σύστημα και εκφυλίζει τους λεμφαδένες, ανακουφίζει αποτελεσματικά το έλκος του βλεννογόνου και τις αιμορροΐδες.

Μωβ φως λάμψης : Ο συνδυασμός κόκκινου και μπλε φωτός ενισχύει την διείσδυση  των καλλυντικών στην βαθος του δέρματος το dermis

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για την αποτελεσματική χρήση της συσκευής πρέπει
                     να χρησιμοποιείται παντοτε  gel υπερήχων 
  • Views: 1420
  • Κωδικός Προϊόντος: FOTON , RF, EMS, LED, MASSAGE
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 110,00€
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 2 τεμ.

Ετικέτες: D.Y.I.