Τρόποι πληρωμής

Το www.aladdin-bazar.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1). Αντικαταβόλη


Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει και με μετρητά κατά την παραλαβή στον χώρο που έχετε δηλώσει. Το κόστος της αντικαταβολής ανεξαρτήτως ποσού ανέρχεται στα 2 €.


2). Με τη χρήση paybybank


Ένας τρόπος πληρωμής ύψιστης ασφάλειας με αμεσότητα και αυτοματισμό. Με το paybybank ο χρήστης χρησιμοποιεί το e-banking, το phone banking του (και όχι μόνο)  για να πληρώσει τις αγορές του, το ηλεκτρονικό κατάστημα λαμβάνει αυτόματα την πληρωμή και ο χρήστης λαμβάνει με ταχύτητα και χωρίς έξοδα αντικαταβολής την παραγγελία του. Το Paybybnak έφερε μια νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές.


3). Με τη χρήση PayPal


Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω  Internet. Οι χρήστες  έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε  λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι όπως ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές, μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.


Προσοχή : Στην επιλογή αυτή πληρώνετε την αναγραφόμενη τιμή του προϊοντος στην εταιρεία. Η προμηθεια της υπηρεσίας paypal βαρύνει τον αγοραστή4). Με τραπεζική Κατάθεση
  Μεταφορά -Έμβασμα στον λογαριασμό:


Δικαιούχος: ALADDIN EXPO LTD.


IBAN: BG76 BUIN 9561 1000 6064 24 (Euro Account)

IBAN: BG06 BUIN 9561 1000 6064 23 (BGN Account)


Προσοχή : Στην επιλογή αυτή πληρώνετε την αναγραφόμενη τιμή του προϊοντος στην εταιρεία. Το σύνολο εξόδων της τραπεζικής συναλλαγής βαρύνει τον αγοραστή Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο sales@aladdin-bazar.gr